Ορθοπαιδικό Ιατρείο Δρ. Νίκου Παπαλουκά MD, MKEOX
Αθλητιατρική - Αρθροσκοπική Χειρουργική
(Ώμου, Αγκώνα, Ισχίου, Ποδοκνημικής Άρθρωσης)
Μέλος: ΕΕΧΟΤ, ΚΕΟΧ, ΚΕΧΟΤ, SECEC/ESSSE



Όροι και προυποθεσεις

Με την επίσκεψη σας στην ιστοσελίδα του Δρ. Νίκου Παπαλουκά papaloucasn.com αποδέχεστε ανεπιφύλακτα όλους τους παρακάτω όρους:

Περιεχόμενο
Η ιστοσελίδα papaloucasn.com περιέχει πληροφορίες που αφορούν την ιατρική επιστήμη και ειδικότερα την ορθοπαιδική χειρουργική που αποτελεί την ειδικότητα του Δρ. Νίκου Παπαλουκά. Τα περιεχόμενα της ιστοσελίδας παρέχονται μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς και εκπαίδευση των ασθενών.

Πνευματικά δικαιώματα
Το περιεχόμενο της ιστοσελίδας papaloucasn.com αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του ιδιοκτήτη της Δρ. Νίκου Παπαλουκά. Οποιαδήποτε πληροφορία (κείμενο, εικόνες, γραφικά, βίντεο, αρχεία) περιέχεται στην ιστοσελίδα μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο για προσωπική, μη εμπορική χρήση. Είναι παράνομη η αντιγραφή, αναπαραγωγή, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, μέρους ή του συνόλου των περιεχομένων της ιστοσελίδας χωρίς την προηγούμενη έγγραφη συγκατάθεση του Δρ. Νίκου Παπαλουκά.

Χειρουργικά βίντεο
Τα χειρουργικά βίντεο που προβάλλονται μέσα από την ιστοσελίδα papaloucasn.com αποτελούν βίντεο από ζωντανό χειρουργείο και ως εκ τούτου μπορεί να ενοχλήσουν κάποιους ανθρώπους. Αποφύγετε να παρακολουθήσετε αυτά τα βίντεο αν είστε ευαίσθητοι σε αυτά τα θέματα ή πάσχετε από κάποιο σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Εμπορικά Σήματα
Όλα τα εμπορικά σήματα, λογότυπα, σήματα υπηρεσιών που εμφανίζονται στην ιστοσελίδα papaloucasn.com αποτελούν ιδιοκτησία του Δρ. Νίκου Παπαλουκά.

Εγγύηση ορθότητας πληροφοριών
Ενώ ο Δρ. Νίκος Παπαλουκάς καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να εξασφαλίσει την ορθότητα των πληροφοριών της ιστοσελίδας papaloucasn.com, δεν μπορεί να εγγυηθεί την ακρίβεια αυτών. Δεδομένου επισης, ότι οι εξελίξεις στην ιατρική αναπτύσσονται ραγδαίως, ο Δρ. Νίκος Παπαλουκάς δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη για την ακρίβεια, την πληρότητα ή τη γνησιότητα των πληροφοριών που περιέχονται σε αυτή την ιστοσελίδα.

Περιορισμένη ευθύνη
Ο Δρ. Νίκος Παπαλουκάς αποποιείται οποιαδήποτε ευθύνη για οποιαδήποτε ζημιά προκύψει αμέσως ή εμμέσως, τυχαία ή κατά συνέπεια, ή με οποιαδήποτε τρόπο σχετιζόμενη με την πρόσβαση ή τη χρήση της ιστοσελίδας του papaloucasn.com, συμπεριλαμβανομένης, χωρίς όμως να περιορίζεται, οποιασδήποτε απώλειας ή ζημίας προκληθεί από ιούς που μπορεί να επηρεάσουν τον εξοπλισμό σας (Η/Υ) ή την εγκυρότητα των πληροφοριών που αποκτήσατε μέσω της ιστοσελίδας του.